PRO si CONTRA Samsung GALAXY S8 si GALAXY S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus este un telefon care ar trebui sa se comporte ireprosabil din toate punctele de vedere avand in pretul la care a aparut. Oricum ar fi, Samsung Galaxy S8 este un flagship scump si trebuie sa livreze peste concurenta sa directa. Exista totusi anumite puncte PRO si CONTRA pentru acest model de telefon. Iata care sunt acestea:

Un prim factor care ii ofera un plus telefonului este designul sau. Majoritatea oamenilor au ramas impresionati inca de la inceput de modul in care arata duetul format de GALAXY S8 si GALAXY S8 Plus. Ambele modele atrag mai ales prin raportul display/ corp de 84% prin display-ul sau care se intinde spre marigini fata de ceea ce se ofera de telefonul concurent. GALAXY S8 este un telefon compact care are diagonala display-ului de 6.2 inch si un efect adus de display-ul curbat si rotunjat in cele 4 colturi.

Ecranul are un rol foarte important atunci cand vorbim despre interactiunea cu un smartphone, insa despre Samsung GALAXY S8 Plus putem spune ca acesta foloseste cel mai reusit display din industrie la ora actuala. Luminozitatea trece de 1000 nits si aduce overboost daca te afli in mediul extern sub actiunea de lumina puternica. Culorile sunt foarte placute si nu sunt suprasaturate iar sistemul Super AMOLED contribuie semnificativ la un consum de enegie redus. Exista multe setari pentru calibrarea ecranului dupa placul fiecaruia, iar Samsung a introdus si un filtru de lumina albastra.

Camera foto si camera video sunt, de asemenea, foarte importante, iar in cazul acestor modele de telefoane, Samsung S8 si Samsung S8 preiau stafeta cu mare succes. Aici nu exista camere duale pentru a fi tentat sa credem ca aduce acelasi senzon precum modelul telefonului aparut in 2016, insa rezultatele sale sunt imbunatatite, atat in ceea ce priveste low-light, cat si pentru clipurile video. Acest ansamblu hardware pe 10 nm are mare resurse de postprocesare, de analiza, iar asta se vede foarte clar in rezultatele oferite.

In ceea ce priveste punctele „contra” din cadrul noilor telefoane Samsung se spune ca ele au o constructie foarte buna, care arata foarte bine si foloseste materiale calitative, insa, partea de detalii si de finisaje atrage mici critici din partea „gurilor rele”. De asemenea, un punct contra aminteste de imbinarea dintre spatele din sticla si cadrul metalic si display-ul curbat de 5.8 inch sau de 62 inch. Se spune ca aici se putea produce o varianta mai prelucrata care sa poata face fata unei caderi accidentale, astfel incat sa nu se piarda rezistenta la contactul cu praful si apa.

Astfel, acestea sunt doar cateva dintre avantajele sau dezavantajele unui smartphone Samsung GALAXY S8 sau Samsung GALAXY S8 Plus. Daca merita sau nu sa va achizitionati un astfel de model, ramane doar la atitudinea voastra.